Sain tällaisen kivojen juttujen ansiomerkin  Sarilta, jolla on tuolla Lapin perukoilla aivan ihania kortti-ideoita. Hän myös neuvoo ansiokkaasti toisia korttientekijöitä. Kiitos monista vinkeistä Sari ja palkinnosta myös.

Napin käyttöohje:

Tällaisen tunnustuksen voi antaa blogiystäville,jotka huolehtivat toisista,antavat tukeaan ja ovat positiivisen ilmapiirin luojia blogimaailmassa.Käytä vapaasti nappia kertoaksesi saajalle,että "You are nice".Tätä tunnustusta voisi kutsua "Mukavien (hyvien) asioiden blogitunnustukseksi. 

nm


Mietin kenelle laitan tämän eteenpäin, ja päädyin siihen, että niille jotka ovat merkittävästi vaikuttaneet kortteilu- ja koru-"uraani" ja viimeisenä Tarjuska, jonka jutut tunnen läheisiksi.
Tästähän tulee melkein kuin Oscar-gaalan puhe.. En nyt ihan kaikkia sukulaisia ota mukaan puheeseen, mutta jos nämä muut:

1. Maiju jolle näitä tulee varmaan monta, koska hän on idearikkaana ja tietoja pihtaamattomana antanut monet viisaat neuvot usealle ja omaa sellaisen energiamäärän, että siinä sivullinenkin  innostuu milloin mistäkin. On nimittäin todella monipuolinen nainen.
2. Haka monitaituri, ja muuten myös puutarhaihminen, iso plussa siitä :)
3. Liisa mielettömän ihania leimasin- ym. kortteja
4. Tarjuska jonka blogin nimi kuvaa paljon "Elämä on elämää"

Ja kunniamaininta menee Taavalle , jonka repertuaarista löytyy mitä vaan.

Eija