Magnolian omaa putiikkia on tässä porukalla varsinkin viime syystalvesta moitittu pitkistä toimituksista ynnä muusta. Sain tänään kolmannen tilaukseni sieltä, ja pitää sanoa että ensimmäisessä tilauksessa loka-marraskuussa meni pari-kolme viikkoa, mutta viimeiset kaksi ovat tulleet alle viikossa.
Mutta juttu miksi aloin päivittelemään on se, että viimeisessä tilauksessa valittelin etten ole heiltä ez-foamia pystynyt tilaamaan ja pyysin, että ottaisivat yhteyttä minuun. Olen näetsen vahingossa ekassa tilauksessani tilannut muutaman leimasimen pelkkänä "kumina". Tilauksessa oli mm. iso koivu ja sitä ei kyllä pysty leimaamaan millään ilman tuota pehmustetta. No ei sieltä mitään viestiä tullut, mutta tilauksen mukaan oli laitettu A4-kokoinen ez-foam -levy! Mielestäni tämä oli jo mainitsemisen arvoinen seikka, kun sieltä päin ei yleensä mitään "ylimäräistä" ole kuulunut.

No nyt sitten on ez-foamia varmaan kymmeneksi vuodeksi kun olin sitä jo muualtakin löytänyt ;-) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja asiakkaalle tuli hyvä mieli.