1325678.jpg

Tästä on ollut juttua jo muiden blogeissa joskus aiemmin ja minäkin tietysti sen hankin ainakin puoli vuotta sitten Finnstamperista, kun ajattelin, että paljonhan niitä leimasimia on ilman puukantaa. Ennen käytin kaksipuolista teippiä, millä kiinnitin kumileimasimen akryylipalikkaan.
No nyt tuli aika testata tätä ihmeellistä tartuntapintaa, olisiko siitä mihinkään.

Tarttui kuin tauti kiinni akryylipalikkaan ja piti leimasimen hyvin paikallaan. Leikkasin tuon arkin (paksuus on pari milliä, eli tulee myös vähän pehmustetta leiman taakse) sopivampiin osiin palikoihini, koska ylimääräinen osahan tarttui tooosi hyvin tietysti myös akvarellipaperiin..
Leimaamisen jälkeen pesin palaset ja laitoin takaisin suojamuoveihinsa. Myös leimasinväri tarttui hyvin kiinni tähän tahmaan, mutta ei haitanne mitään vaikka sitä ei pois saakaan putsattua.

Edit: sitten ihan pieni vinkki: kannattaa katsoa kumman puolen suojapaperista asettaa tahmapintaa vastaan käytön jälkeen. Väärä puoli tarttuu nimittäin aika kivasti kiinni..

Herää kysymys, tarvitaanko ez-mountia lainkaan? Olisi kannattanut tutkia jemmojaan vähän aikaisemmin ennenkuin hommasin useamman arkin ez-mountia. No ehkä niille vielä tulee käyttöä joskus.
.. siis nää varastot pursuilee. Miten muilla? Jotain pitää tehdä.