533933.jpg

Viitisentoista kortintekijää tapasi toisensa eilen Sinellin tiloissa Vantaalla. Haluan lähettää kiitokseni kokoonkutsujalle Taavalle sekä Tiinalle ja Maijulle, jotka neuvoivat pari uutta tekniikkaa. Olinhan niistä aiemmin lukenut, mutta koskaan en ollut kokeillut. Tuotoksia tullaan varmasti näkemään kunhan ehdin niitä kokeilemaan.

Masking, varjostusleimaus ja mosaiikki tulivat tutuiksi, samoin maze-kirja ym. Hakan sivuilta löytyy hyvät ohjeet mm. masking - ja lukuisiin muihin tekniikoihin. Linkki Hakan sivuille on tuossa sivussa ja Hakan sivuilta taas löytyy linkki hänen askartelusivuillensa.

Hankin leimasimia ja leikkureita ynnä muuta ynnä muuta ;) En nyt tarkemmin luettele, mutta kädet olivat kipeinä kantamisesta kun illalla kotiin asti pääsin.

Tuossa yllä olevassa kortissa on käytetty uutta kulmaleikkuria ja pidän siitä kovasti. Leimasinkin on Sinellin varastoista. Kuva on leimattu Distress Inkin - olikohan se nyt vintage photo-värillä - kuitukankaalle ja väritetty vesiväreillä. Vesiväri imeytyi/levisi mukavasti tuohon kuitukankaaseen ja kukka näyttää eläväiseltä. Aivan kuin se tulisi "ulos" kuvasta.

Terveiset kaikille tapaamisessa mukana olleille ja kiitos hyvästä seurasta sekä antoisista juttutuokioista.