Forssassa on koko viikonlopun on meneillään "Holjat". Torstaina esiintyjinä olivat Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, perjantaina Bonnie Tyler, lauantaina Paula Koivuniemi ym. Kaikkialla tapahtuu jotain. Tammelassa, tässä Forssan "emäkunnassa" on meneillään Hakkapeliittatapahtuma. Kansaa on liikkeellä pilvin pimein.

Hakkapeliittatapahtuman järjestää ns. Aura ja tämä on jo 29. kerta kun se järjestetään. Aiheena on tällä kertaa 1600-luvun uskonnot ja uskomukset. Pitopöydässä syödään ajan ruokaa sormin, rahvas ja vallasväki on pukeutuneet ajan mukaan. Myös myyjät torilla ovat samalta ajalta. Kerjäläisiäkin on liikkeellä. Oli pakko antaa euro kerjäläispojalle, jolta oli lehmä kuallu. Muovia ei tässä tapahtumassa ole näkyvissä. Kaiken kaikkiaan lämminhenkinen tapahtuma.

Huomenna jatkuu Hakkapeliittatapahtuma ja myös uutena kuvioihin astuu Pick Nick. Se on "the biggest one day carshow in the north Europe". Pick Nick järjestetään tänä vuonna jo 25. kertaa. Porukkaa on liikkeellä tuhatmäärin ja tiet ovat tukossa. Kerrankin näkyy komeita autoja letkakaupalla.

Niin ja kaikkihan tietää, että "Forssasta ei ole pitkä matka mihinkään", 86 km turkuun, 111km Tampereelle ja vähän vähemmän  Helsinkiin :)

Autojen ja moottoripyörien lisäksi siellä on valtavan iso torialue, jossa on myynnissä kaikenlaista tarpeellista tavaraa  auton- ja moottoripyörien osista kortteihin ja koruihin ;)

Ja jos ette ehdi tänä vuonna, niin sama paketti on tarjolla ensi vuonna samaan aikaan.

Tervetuloa!