Vieraani Maiju lähti hetki sitten paluumatkalle kohti Helsinkiä noustuaan jo kukonlaulun aikaan. Mahtaa haukotuttaa bussissa :)

Teimme koko päivän kortteja ja sain Maijulta todella paljon vinkkejä. Selvisi mm. että Glue Dottsin liimaklöntti kannattaa liimata suoraan liimattavaan kohteeseen eikä siirtää kynsiä käyttäen.. Minulla olivat ideat aika vähissä korttien teon suhteen kun Maiju riensi ratsuväkenä apuun. Nyt tuntuu, että alkaisi taas kulkea. Saas nähdä miten käy.

Olo on kuitenkin tällä hetkellä seuraavan kortin lainen ja leuat kipeät paljosta nauramisesta. Taisi tulla viisi vuotta loppupäähän lisää.

1497933.jpg

Näitähän sitten leimasin varastoon ja muutamaa muutakin. Lisää kortteja ym. laitan blogiin lähipäivinä. Helsingin tuliaisiakin sain ja pitää nekin esitellä:

1497957.jpg

Quick & Crafty -lehdessä on mm. ohjeita Rubberstamp Tapestryn leimasinten käyttöön. Löytyy myös paljon helmikorujen teko-ohjeita. "Puolikkaita" liimattavia helmiä ja tärkeä pikkuinen muistikirjakin löytyivät tuliaiskassista. Ai ai, rakastan tulisiaisia :)

Tämän päivän kun saisi pian uusiksi. Kiitos Maiju!