1203575.jpg

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."


Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Minä sain tämän Maijulta , Piialta, Heliltä, Sarilta  ja  Iloiselta askartelijalta, kiitos:)

Ihanaa on saada insipiraatiota kivoilta bloggaakavereilta (vaikka nämä inspiraatiot tulevat välillä hyvinkin kalliiksi ;-)   ja tyytyväisiltä korttien ja korujen saajilta.

Kaikki joille haluaisin tämän antaa, ovat jo saaneet tällaisen.. joten jokainen joka tämän lukee, on kukkasensa myös ansainnut. Ja lisäksi Quulle , joka on ansioitunut puutarhaharrastaja mielestäni.  Houkuttelen hänet näin kurkkaamaan tänne askartelublogien puolelle puutarhablogien maailmasta ;-)

Olkaatten hyvät.