1362414.jpg

Tekniset tiedot :) Magnolian leimasimet, Derwentin akvarellipuuvärit joiden väriä on levitetty säiliövesikynällä, Joy:n taustapaperi, Spellbindersin stansseilla tehty tytön soikio ja piparireunat. Äidille -teksti on Sinellistä.  Sydämet on kohotettu 3d-tarroilla ja sydänten nauha on Sticklesin kimalleliimaa. Reunat on viivattu Gelly roll Glage -geelikynällä (Finnstamperista). Ovat muuten hyvin peittäviä geelikyniä. Valkoisella on kiva tehdä kuvioita tummempiin pintoihin, tässä esim. nuo tytön paidan tiplut ja valkoiset korostukset hiuksissa.
Laitoin tähän nämä tiedot, koska minultakin välillä kysellään, miten mikäkin kortti on tehty. En tosiaan ole mikään erikoinen värittäjä, mutta ehkä se tästä kehittyy tämäkin taito harjoituksen myötä.

Realisointiurakka alkaa olla valmis ja kohokuvoituja kartonkeja on varastossa, jos joku niitä tarvitsee.

Eilen illalla kokeilin tehdä korupiikkejä hopealangasta toholla sulattaen (toho on ollut laatikossa kohta vuoden odottaen vuoroaan). Yllätyksekseni se onnistui oikein hyvin, samoin hopearenkaiden kiinni juottaminen. Seuraavaksi pitää käväistä apteekissa hankkimassa sitruunahappoa, jolla hopeasta saa kuumennuksen aiheuttamat tummentumat pois. Hankintalistalla on myös iso neula juotospastalääkeruuttaan, että pystyy annostelemaan pastaa sopivasti eikä koko hopealenkki ui pastassa kuumennusvaiheessa.