En tosiaankaan useasti kehtaa tänne ostoksiani laittaa, jotta jollekin jäisi vielä jotain harhakuvia ;-)

Eilisen Tampereen reissun saldon nyt kuitenkin laitan tähän. Jospa joku muukin innostuisi. Samalla tuli kyllä tavaraa muualtakin kuin kokoontumispaikastamme Papruksesta. Maiju toi mukanaan Heinikan kimppatilauksen osani ja sitten joukkoon eksyi vielä varsinainen helmikin. Siis ihan kirjaimellisesti ja taidankin laittaa sen tähän ensimmäiseksi, koska siitä innostuin kaikkein eniten.

1240697.jpg

Aivan ihana Muranon lasista  lampputekniikalla tehty helmi, joka tekijä on Jouni Juntunen. Väri on kyllä livenä lähempänä sinistä kuin vihreää.
Laura-Kati Juntunen esitteli meille eilen skräppäystä ja hänellä oli mukanaan muutama miehensä Jounin tekemä helmi. Kaikki olivat tietysti uniikkeja. Tästä aion tehdä riipuksen hopeakaulakoruun.
Toivottavasti tuo tekniikka meni nyt oikein. Oli niin perusteellisen kiire koko ajan kun kaikkea kivaa tapahtui ympärillä koko ajan ja voipi olla, että kuulin väärinkin. Joka tapauksessa helmi on aivan helmi :-)

1240694.jpg

Nämä ovat Papruksesta. Ihania taustapapereita kortteihin, nauhoja, color-boxin kissansilmiä, stanssi Cuttlebugiin ym.

1240695.jpg

Nämä ovat Heinikasta. Prima-kukkia, ez mount-foamia ja taustapapereita. Taas, niitä minulla ei oikein ollutkaan ennen, mutta nyt pitäisi olla riittävästi joksikin aikaa.

1240696.jpg

Tämä ei ole eilisiä hankintoja, mutta tämä tuli viime viikolla Scrapbook Expressistä ja laitan tähän mukaan, koska tässä satsissa kirjaisimet ovat mielestäni tosi hyvän kokoisia korttiaskarteluun. Hinta oli 39,90 $ eli noin 30 euroa. Postikulutkaan eivät olleet pahat kun vertaa Suomen hintoihin toimituskuluineen, joita pidän todella ikävinä jos jotain muuta tulee kuin kirje. Syy, miksi Scrabook Expressin sivuille jouduin, oli se että etsin Versafinen Onyx Black -leimasinmustetta, mikä oli Suomesta joka paikasta loppu. Hinta oli 7,34$ eli vähän yli vitosen euroina. Ei se sen halvemmaksi tullut sieltä ostettuna kun tulee nuo postikulut, mutta tulipa samaan lähetykseen sitten nuo sopivat kirjasimet, jotka täällä päin ovat hinnaltaan ihan jotakin muuta.
Hippies-kirjasimia ja paria Cuttlebugin kohotaustalevyä vielä odottelen eBaysta tulevaksi. Hippiesien hinta oli saman verran...

Ja nyt alan vääntämään koruja hopeasta ja mustista Swarovskeista.